Exposities

ChriBu Art - CRYB Academy

KUNSTENAAR & ARTCOACH

Exposities

Expositie Ikazia,

afdeling Oncologie

2014 tot heden


"Stilstand staat voor vooruitgang zoals stoppen voor een nieuw begin".

Waarom hangen deze werken bij oncologie?

In de eerste plaats om patiënten op te vrolijken!

Hopelijk maakt het hun behandelingen wat draaglijker. Ik wens hen veel sterkte en moed.  Stap voor stap.. trede per trede.. schuifelend de ladder op. Iedere test het gevoel hebben dat je weer de loterij gaat winnen...


Als lotgenoot heb ik ook in die stoel gezeten.. Tijdens mijn traject heb ik het schilderen weer opgepakt.. De weg is lang.. mijn doel oneindig..

Kale kanjerOPROEP EXPOSITIE

GRATIS KUNST

 

Heb jij een eigen zaak of ken je iemand met een eigen zaak? Bij voorbeeld een hotel, kroeg, dokterspraktijk, salon, etc?

Zou jij graag een kunstwerk van mij ophangen?

 

GRATIS?

Dan heb ik goed nieuws!

 

Het is uiteraard de bedoeling dat je mijn kaartje geeft aan mensen die mijn werk(en) mooi vinden en foldertjes neerlegt.. Is het werk verkocht dan hang ik binnen de 2 weken na verkoop weer een nieuwe op.

 

Wil je een doek in opdracht laten maken dan geldt het woordje "gratis" uiteraard niet ;-).

 

De doeken moeten in een schone rook-, fijnstof- en vetvrije ruimte opgehangen worden en na een jaar bekijken we of het voor beide partijen leuk en/of rendabel is. Zo heb je zonder enige investering een doek van 1000 euro of meer aan de muur hangen. Hoe leuk is dat! Wil je het doek zelf kopen dan kan dat ook, in 1 keer of in de vorm van huurkoop. Delen van dit bericht is lief! Contacteer mij via chribukunst@gmail.com

Get in Touch


 ChriBuKunst@gmail.com

+31  6  52415520

BTW nr. NL237796776B04

ChriBu Art

Cryb-Academy

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten met ChriBu Art, Cryb-academy en haar vertegenwoordigers zijn de algemene voorwaarden van ChriBu Art van kracht.