Kunstuitleen


ChriBu Art - CRYB Academy

KUNSTENAAR /ARTIST

Kunstuitleen: huurkopen of huren

In eerste instantie kunt u bij ChriBu Art een kunstwerk kopen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een kunstwerk in 10 termijnen te voldoen. 

Vervolgens bestaat de mogelijkheid om een kunstwerk te lenen of te huurkopen. ChriBu Art bezit een scala aan kleurrijke kunst in 3D, met mixed media en Gold leaf. Stuk voor stuk topstukken die u aan uw interieur kunt toevoegen als finishing touch. 
Welke reden het ook is, u kunt bij huren van kunst regelmatig kunstwerken omruilen. Stel u verkoopt uw huis dan is het zeker goed om gerichte kunst aan de muur te hangen. Wij helpen u graag. Zorg dat uw huis bij verkoop een aantrekkelijke en rustgevende uitstraling krijgt. 


 1. Kunst Huren zonder eigendomsoverdracht
  U heeft al een kunstwerk in huis vanaf 9 euro huur per maand. Afhankelijk van het kunstwerk wat u uitkiest, is dit 1,26% van de verkoopwaarde. Wilt u regelmatig veranderen dan kan dat uiteraard. Wijzigt u uw interieur dan kunt u simpelweg een ander kunstwerk uit komen zoeken wat bij uw nieuwe interieur past. De leenperiode is vanaf 3 maanden tot onbeperkt. Na 3 maanden is deze ook maandelijks opzegbaar. U bepaalt zelf hoelang u een kunstwerk in huis wilt hebben. Bij deze vorm van huren blijft het schilderij eigendom van ChriBu Art.
 2.  Kunst Huurkopen
  Bij huurkopen spaart u een vast maandbedrag, zodat u in de loop van de tijd een tegoed opbouwt waardoor uw favoriete kunstwerk uw eigendom kan worden. Of u huurkoopt tot het einde van de termijn of u lost tussentijds af.


Zie hiervoor het onderstaande rekenvoorbeeld:

De verkoopprijs van uw favoriete kunstwerk is € 950,-

- Huurbedrag per maand is 3%          € 28,50,-

- Hiervan spaart u 1,74%                     € 16,53,-

- 1,26% is huur & verzekering             € 11,97,-


Indien u het kunstwerk na één jaar wenst aan te kopen i.p.v. na 5 jaar:

- Verkoopprijs kunstwerk:                     € 950,00,-

- Opgebouwd spaarbedrag:                  € 198,36,-

- U betaalt nog:                                        € 751,64,-Kunst kopen:

 1. directe aankoop
  Uiteraard kunt u bij ChriBu Art natuurlijk ook 'direct' een kunstwerk aankopen.
 2. Renteloos in 10 termijnen
  Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om dit in 10 termijnen te voldoen, rentevrij! U kunt het kunstwerk dan direct mee naar huis nemen.

Get in Touch


ChriBuKunst@gmail.com

+31  6  52415520

BTW nr. NL237796776B04

ChriBu Art

Cryb-Academy

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten met ChriBu Art, Cryb-academy en haar vertegenwoordigers zijn de algemene voorwaarden van ChriBu Art van kracht.