exclusieve prints

ChriBu Art - CRYB Academy

KUNSTENAAR & ARTCOACH

Exclusieve en waardevolle printsDe prints die u bij ons koopt zijn met de grootste zorg en op professionele wijze met de hand gemaakt. Het  matte fotocanvas maakt door de intensieve, heldere kleuren een overtuigende indruk. Door de uiterst moderne druktechniek  behouden de canvasfoto's hun kleuren en de stof is na de premiumdruk direct bestand tegen water en veegvast.grote kleuromvang – intense, heldere kleuren, betrouwbare dekking – door meerlagendruk nauwkeurige details – hoge oplossing en fijne nuances voor de kleinste details.


Deze prints staan ver boven de huis tuin en keuken printservices. Enerzijds heeft u een uniek stuk in huis en anderzijds ontvangt u een afbeelding waar copyright op toegepast is. Daarom kiezen wij er ook voor om slechts een limited edition aan prints uit te geven zodat onze kunst uniek plus waardevol is en blijft.


Het canvas wordt op een frame van hoge kwaliteit opgespannen. Versterkte hoeken beschermen tegen scheef trekken. Passend maken of nogmaals spannen achteraf is overbodig. Het vurenhout kopen wij uitsluitend in bij duurzame bosbouwbedrijven.De prints worden standaard aangeboden op een 2 cm lijstdikte. U kunt uiteraard altijd prijs vragen voor diktes met 4 of 6cm.


Uw print wordt geleverd op mat canvas in uw wensformaat en op de centimeter nauwkeurig. Van een formaat van 30 x 20 cm tot grote formaten van maximaal 190 x 127 cm. Door het geringe eigen gewicht zijn de canvasfoto’s op frame in elk formaat gemakkelijk op te hangen. Kies een vierkante foto of een staand, liggend of panoramaformaat.Taille minimum : 30 x 20 cmTaille maximum : 190 x 127 cm


Staat uw formaat niet vermeld bij het doek naar keuze? Vraag dan of er eventueel toch afgeweken kan worden van de maatvoering. Wij helpen u graag.


Verzending: Elke canvas op frame wordt in een speciale beschermverpakking verpakt. Deze zogeheten ‘Art Security verpakking’ wordt door CNC-machines gesneden en gevouwen en is precies afgestemd op uw print. De rand van piepschuim beschermt uw print tegen beschadigingen.

 
 
 

Get in Touch


 ChriBuKunst@gmail.com

+31  6  52415520

BTW nr. NL237796776B04

ChriBu Art

Cryb-Academy

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten met ChriBu Art, Cryb-academy en haar vertegenwoordigers zijn de algemene voorwaarden van ChriBu Art van kracht.