Blinden_slechtzienden

ChriBu Art - CRYB Academy

KUNSTENAAR & ARTCOACH

Het onmogelijke mogelijk maken

 

Bent u blind of slechtziend?

Wilt u uw eigen 3D kunstwerk maken? Samen maken we in groepjes van  4 personen stap voor stap een 3D kunstwerk volgens vooraf geselecteerd thema. U maakt hierbij gebruik van verschillende tools en u zult merken dat het onmogelijke mogelijk blijkt. Iedere deelnemer heeft hetzelfde thema.  U betaalt een bijdrage in de kosten en wij beloven u een hele leuke middag. Vorig jaar werd de cursus gegeven in Zuid-Holland, dit jaar is o.a. Noord Brabant aan de beurt. 

 

Heeft u interesse? Mail gerust! De cursussen gaan door iedere laatste dinsdag vanaf 11u tot +/-15u, met uitzondering van juli en december.

Indien nodig worden er nog andere dagen ingelast dus vraag naar de mogelijkheden.

 

Voor info, mail ons op info@chribuart.nl

Groepen gaan door bij 3 deelnemers. Is de groep kleiner dan wordt deze uitgesteld tot de groep vol is. Zijn er meer dan 4 inschrijvingen dan worden deelnemers doorgeschoven naar een volgende groep. Omdat dit alles vrijwillig gegeven wordt door ChriBu, gaan we er (voor verplaatsing) vanuit dat er ook 4 mensen deelnemen.   

 

Met vriendelijke groet,

Christel

Vrijwilliger Bartimeus

 

* De foto's van de personen en hun kunstwerken zijn met hun toestemming geplaatst. Niet iedere deelnemer wil op de foto dus dat respecteren wij volledig.


 
 
 
 
3D kunst blinden en slechtzienden

Cursisten spreken enthousiast:


  • Ik ben helemaal geinspireerd door Christel.  Ik vind het het heel leuk om te doen. Je voelt wat je doet . Daarom kun je zelf je schilderijen op bouwen , en voelen waar je wat toe wil voegen. Het spuiten vond ik een beetje eng. Je moet voelen waar het gaatje in het spuitstukje zitten maar dat was heel duidelijk en als je de spuitbus dan goed in je hand hebt en goed richt dan kan er niets meer fout gaan . Daarna ga je met het penseel aan de slag en je voelt zacht met je vingers, en dan voel je het hoogte verschil en weet je met donkere kleuren moet ik in de diepte dat is de schaduw dan komt de kleur die je wilt gebruiken in donker en licht en daarna maak je het af met wat wit . Dat is de licht val. Ik vond het een ervaring waar ik graag verder mee wil gaan. Bedankt Christel! Je hebt me nieuwe inspiratie gegeven. Attie
  • Super leuk, verrijkend en gezellig! Mijn grenzen verleggen in kunnen/mogelijkheden.. durven.. en ik werd er blij van. Ik wil nog even zeggen dat het voor veel mensen heel raar klinkt als je zegt dat je als visueel beperkten gaat schilderen… Mijn ervaring is dat het juist hartstikke leuk en verrijkend is om je grenzen te verleggen. Gebruik je tastzin maar met schilderen en zie wat je allemaal kan bereiken en maken! Christel je hebt de cursus fantastisch gegeven. Ik zou nog wel zo een cursus willen doen en dan mijn volgende schilderij nog mooier maken want ik vind dat er nu wat dingetjes in zitten die beter gekund hadden. (Margreet)
  • Zeker positief! Het bevatte voor mij een nieuwe techniek. Tevens werd de cursus inspirerend en enthousiast begeleid. Deze cursus paste wat mij betreft prima in mijn ontwikkeling van het op de tast werken. Hoewel ik wel eens eerder relief-schilderijen heb gemaakt, bood deze cursus door de aangeboden technieken en materialen voor mij geheel nieuwe mogelijkheden. Ik zou me zeker t.z.t. verder willen verdiepen in de mogelijkheden van 3-D technieken. Dus wie weet bij een vervolg… Zeker in combinatie met de inspirerende en enthousiaste cursusleiding.(Wim)
  • Uitdagend en zeer leerzaam/indrukwekkend! Deze cursus was voor mij echt één uitdaging, die ik als prettig heb ervaren! Er borrelde iets in mijn body omhoog van trots en vooruitstrevendheid. (Dennes)
  • Zelfvertrouwen! Niet wat ik niet kan maar wat ik wel kan! Ik vind wat jullie doen erg waardevol!(P)
  • Het was even wennen om uit mijn comfort-zone te stappen. Een enorme leuke ervaring van iets wat ik altijd al wilde doen, maar nooit het lef voor gehad heb. Ontzettend leuk!! Christel, je hebt het fantastisch gedaan (Patricia)
  • Deze cursus is heel verrijkend. Door objecten samen te voegen en te werken met acrylaathars krijg je een 3D kunstwerk. Ik vond dit een mooie en boeiende ervaring. Er komt iets leuks uit mijn handen wat ik in eerste instantie niet verwacht. Fantasie, gevoel en techniek komen samen en door de aanwijzingen van Christel ga je meer mogelijkheden zien. Ik zou nog meer willen leren. (Frank)
  • Ik kom door deze cursus weer een keer onder de mensen. Dit zou ik wel iedere week willen. Het is een hele leuke ervaring en je leert met je beperkingen omgaan. Ook leer je wat de grens is. Hier kom je vanzelf achter. (Anoniem)
  • Mijn ervaring met deze cursus is leuk en zeker heel verrijkend. Het is voor mij de tweede keer dat ik mocht meedoen. Ik word hier blij van en heb een positief gevoel van vrijheid. Het is grensverleggend. Ik vind zelfs dat Christel verbeteringen heeft doorgevoerd in de cursus en goed de lijnen van deze cursus aanhoudt. (Margreet)
  • Moeder van Jayden zegt:   Ons zoontje Jayden heeft een visuele beperking. Ik ken Christel helaas van een vervelende tijd voor ons beide in het ziekenhuis. Zij benaderde mij met de vraag of Jayden het leuk zou vinden om mee te doen met een crea middag / dagdelen voor blinden en slechtzienden. Ik zei direct JA. Ik ben gegaan met Jayden en wat een warm welkom en enthousiasme.   En hoe Christel met Jayden om ging in 1 woord perfect!!! Jayden heeft ook lichte vorm van autisme dus met materialen werken was een uitdaging. Maar overal had ze een oplossing voor.   Wat een kanjer ben jij Christel.   Bedankt voor deze geweldige ervaring!!   Groetjes Marcella

Get in Touch


 ChriBuKunst@gmail.com

+31  6  52415520

BTW nr. NL237796776B04

ChriBu Art

Cryb-Academy

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten met ChriBu Art, Cryb-academy en haar vertegenwoordigers zijn de algemene voorwaarden van ChriBu Art van kracht.