CRYB-Academy - opleiding voor docenten en kunstenaars

ChriBu Art - CRYB Academy

KUNSTENAAR & ARTCOACH

De CRYB-methode (c) is een door ChriBu Art zelf ontwikkeld systeem

bestaande uit een cursus met:

NLP toepassingen

een CRYB-schilderpallet

een CRYB-kleurenwiel.

Bent u een begeleider van blinden- en slechtzienden of een kunstenaar die zich wil verdiepen in de wondere wereld van het voelen van kleur?

Dan kunt u vanaf nu ook de CRYB-methode komen leren en ontvangt u een certificaat waarmee u de toestemming krijgt om de slechtziende doelgroep te begeleiden met deze methode. U krijgt opleiding met alle nodige elementen en er is ook een examen aan verbonden. De opleiding duurt 3 maanden, waarvan u op vrijdagmiddag 4u aanwezig moet zijn tijdens de les. We starten 7 december 2018 om 14u.


Voorinschrijving is verplicht.


Wat ontvangt u en wat kunt u verwachten?

  •  het complete systeem van de CRYB-methode, d.w.z. het pallet, het kleurenwiel (blanco)
  • NLP tips
  • ontleding van kleuren versus gevoel
  • mijn toestemming om de rest van je leven met dit systeem te werken. Let wel: u mag dit systeem niet gebruiken om er zelf mensen mee op te leiden
  • vermelding van uw naam en adres op de site van CRYB-Academy zodat de doelgroep niet te ver hoeft te reizen en zo ook in een andere locatie terecht kan
  • Mogelijkheid tot een lidmaatschap waardoor u steeds op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen en waardoor u klanten krijgt doorverwezen via de CRYB-Academy. Hiedoor bent u ook officieel CRYB-Art Coach.
  • een uitgebreide manual
  • certificaat na examen


De kostprijs: 3557 Euro, vroegboekprijs voor de eerste 3 inschrijvingen: slechts 2997 Euro. Deze kunt u betalen voor aanvang van de cursus, zijnde contant of op rekening.


Schrijf in door middel van onderstaand contactformulier.


Met hartelijke groet,

ChriBu

 
 
 
 
 

Get in Touch


 ChriBuKunst@gmail.com

+31  6  52415520

BTW nr. NL237796776B04

ChriBu Art

Cryb-Academy

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten met ChriBu Art, Cryb-academy en haar vertegenwoordigers zijn de algemene voorwaarden van ChriBu Art van kracht.