CRYB-Academy

ChriBu Art - CRYB Academy

KUNSTENAAR & ARTCOACH

CRYB-ACADEMY

 
 
 
 
 


Ik, Christel De Buyser, alias ChriBU, ben stichter van de CRYB-Academy en uitvinder van de CRYB-methode. Naast Art Coaching zitten er ook allerlei therapeutische draadjes verweven in de opleidingen zodat u er mentaal ook zeker beter van wordt. De therapie krijgt u er gratis en voor niks bij;-).


De CRYB-methode is speciaal ontworpen voor blinden en slechtzienden en ook zeker geschikt voor iedere kunstenaar. In ieder van ons schuilt een creatieveling, of het nu gaat om schilderen, tekenen, organiseren, timmeren, schoonmaken....

Ieder van ons wil zo graag doen wat hij of zij wil maar wordt in het tekenen en schilderen ook vaak belemmerd.

Hoe vaak ik gehoord heb dat je als kunstenaar je inkomen niet kunt verdienen. Sommige mensen schamen zich omdat ze ipv de afwas toch eerst wat moeten tekenen.


Stop vooral met die aannames en vermijdt de ankertjes die mensen jou opleggen.


Ik ben een autodidact en heb alles zelf geleerd. Hoe? Door te kijken, goed op te letten, af te kijken, veel te lezen over kunst maken, gigantisch op mijn giechel te gaan en vooral: iedere keer weer op te staan en door te gaan. Technieken heb je nodig maar het is belangrijk dat je als kunstenaar vooral met jouw rechterhersenhelft gaat werken en vooral vanuit het gevoel een kunstwerk maak.


Om een vaardigheid onder de knie te krijgen moet je het vaak... zelfs nog vaker doen. Om een zeepbel te kunnen schilderen moet je er op zijn minst al 100 geschilderd hebben als oefening.


Ben jij iemand die niet naar de academy is geweest of ben je niet tevreden met wat je schildert of tekent?


Ik bied u de oplossing!

De CRYB-Academy is er op toegespitst om u zoveel mogelijk technieken te leren. Sommige technieken zullen u liggen,

anderen niet. U mag uiteindelijk de technieken gebruiken die u het leukste vindt nadat u alles heeft gemaakt wat in de cursus voorkomt. M.a.w. ik geef u figuurlijk uw rijbewijs en u moet de ervaring opdoen op de creatieve weg. De CRYB-Academy is geschikt voor de beginnende acrylverfschilder die mysterieuze doeken wil creeren.

U komt 1x per 2 weken naar de les en tussendoor krijgt u van mij huiswerk. Het is de bedoeling dat u iedere 2 weken uw huiswerk klaar heeft en de opdracht kan zijn dat u 100 druppels moet schilderen of dat u een kunstwerk maakt van 21 x 30cm groot met vooropgestelde technieken.

De vakantieperiodes zijn we allemaal vrij. Eens per half jaar doen we een expositie in exposotieruimte in de kelder, die voor iedere bewonderaar toegankelijk is. Zo kunt u ook iemand meebrengen die graag de cursus komt doen en eerst een kijkje wil nemen.


Voor wie?

Deze cursussen zijn geschikt voor jongvolwassenen vanaf 12 jaar die zélf willen, tot???

De groepen zijn maximaal 10 personen groot zodat ik als Art Coach  iedereen de nodige aandacht kan geven. U komt tenslotte om wat te leren en bij een groep van 10 kan ik u die kwaliteit bieden.

Cursus 10 lessen,

schilderen of tekenen € 397.

De verkorte cursus is inclusief materialen (gebruik verf*, exclusief dragers, exclusief acrylaathars en inclusief gebruik penselen) tevens zijn alle andere benodigde materialen aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Ook is een kopje koffie of thee bij de prijs inbegrepen. U kunt uw cursusgeld contant betalen of op de rekening storten.

Een les duurt 2 uur.


Complete CRYB-Academy opleiding,

per jaar   €  1597,-

De 2 jarige opleiding kunt u gebruiken als vooropleiding van uw kunstacademie of als opleiding op latere leeftijd omdat u die kans niet heeft kunnen grijpen. De jaarcursus is inclusief materialen  (gebruik verf*, dragers, gebruik penselen) tevens zijn alle andere benodigde materialen aanwezig waar u gebruik van kunt maken.                                                                         

Ook is er koffie of thee  bij de prijs inbegrepen.  Duur per les: 3 uur

  Wilt u per cursus jaar in 4  termijnen voldoen dan kan dit contant of oprekening vóór de start van ieder kwartaal.

 U komt 1x per 2 weken naar de les en tussendoor krijgt u van mij huiswerk. Het is de bedoeling dat u iedere 2 weken uw huiswerk klaar heeft en de opdracht kan zijn dat u 100 druppels moet schilderen of dat u een kunstwerk maakt van 21 x 30cm groot met vooropgestelde technieken. De vakantieperiodes zijn we allemaal vrij. Eens per half jaar doen we een expositie in expositieruimte  in de kelder, die voor iedere bewonderaar toegankelijk is. Zo kunt u ook iemand meebrengen die graag de cursus komt doen en eerst een kijkje wil nemen.

Get in Touch


 ChriBuKunst@gmail.com

+31  6  52415520

BTW nr. NL237796776B04

ChriBu Art

Cryb-Academy

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten met ChriBu Art, Cryb-academy en haar vertegenwoordigers zijn de algemene voorwaarden van ChriBu Art van kracht.