Teambuilding

ChriBu Art - CRYB Academy

KUNSTENAAR & ARTCOACH

GET IN TOUCH


 
 
 

Teambuilding en coachingdag


 

ChriBu Art is Master in NLP, kunstenaar en creatief therapeut. De teambuildingdagen zijn dan ook een combi van teambuilding en coaching. Anders dan andere teambuildings, ondergaat uw personeel meer dan alleen een schildercursus.

 

Hoe ziet uw personeel het bedrijf waar ze voor werken? Hoe ervaren ze de werkdruk en hoe geven ze alles een plek? Laat ze vanuit gevoel hun visie schilderen.

 

Door middel van uitvraagtechnieken komen we altijd tot gesprekken. Vaak worden er frustraties uitgepraat en is het de bedoeling dat kernwaarden van het bedrijf in beeld gebracht worden.

 

Kleuren zeggen meer dan kleur alleen dus door middel van kleurentherapie wordt menig oog geopend.

Er zijn verschillende opties beschikbaar.

 

Mail ons om e.e.a. te bespreken en het te personaliseren voor uw bedrijf.

Uw personeel ondergaat een verandering door zich te uiten. Vaak gaat dit gepaard met een lach en een traan.

  

 

Met elkaar creeren en zich uiten.


 

U krijgt eerst een voorgesprek met de doelstellingen van deze teambuilding. Bij voorbeeld, verbetering van de samenwerking, verbeteren van de communicatie, het accepteren of omgaan met ontslagen of fusies,  etc.. 

Het kan ook zijn dat een personeelslid persoonlijke hulp nodig heeft. Dat wordt dan eventueel 1 op 1 besproken, afhankelijk van hoe die persoon ermee om wil gaan.  

 

Door een of meerdere (gezamenlijke) schilderijen te maken en deze in uw bedrijf een mooie plek te geven (waar men eraan herinnerd wordt) blijft uw personeel geankerd naar deze dag. Alles wat besproken en geuit wordt, is te vinden in deze kunstwerken en zonder het aan derden te vertellen, worden de deelnemers er steeds aan herinnerd.

 

Mail voor een vrijblijvend gesprek info@chribuart.nl of vul het contactformulier in. 

Vrijblijvende gesprekken kunnen bij ChriBu Art in Ossendrecht, teambuilding kan in heel Nederland en Belgie op locatie. Vraag naar de voorwaarden. 

Na het bepalen van een datum krijgt u een btw-factuur. Tarief is 150/pp met een voorschot van 50/pp. 

Get in Touch


 ChriBuKunst@gmail.com

+31  6  52415520

BTW nr. NL237796776B04

ChriBu Art

Cryb-Academy

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten met ChriBu Art, Cryb-academy en haar vertegenwoordigers zijn de algemene voorwaarden van ChriBu Art van kracht.