Webshop

ChriBu Art - CRYB Academy

KUNSTENAAR & ARTCOACH

 

TERMS & CONDITIONSEven de regeltjes op een rij omdat er toch van die sloebers zijn die het niet snappen. BELANGRIJK COPYRIGHT! Kunstwerken zijn eigendom van Christel De Buyser​, (c) Artist ChriBu en haar erfgenamen. De schilderijen in haar atelier of bij expositieszijn met de hand geschilderd dus er bestaat van ieder stuk 1 origineel. Dit betekent ook dat op geen enkele wijze deze schilderijen gebruikt mogen worden om verveelvoudigd te worden door druk, zeefdruk of print in enigerlei vorm. Van sommige kunstwerken verkoopt ChriBu Art een limited edition aan exclusieve prints met echtheidscertificaat. Zij en haar erfgenamen zijn de enigen die hier het recht toe hebben.


Het is dan ook ten strengste verboden om van deze kunstwerken een foto of enige afdruk op welke wijze dan ook te maken. Op alle kunstwerken berust Copyright. Werken mogen niet nageschilderd worden en het ontwerp blijft intellectueel eigendom van de kunstenaar.


Doet u mee aan een cursus dan is het zaak om alle stappen te volgen. Het is echter verboden om met deze ontwerpen zelf een cursus te organiseren. Op deze ontwerpen berust copyright en de cursussen zijn bedoeld voor het persoonlijk genot van de student. U mag dus niet uw schilderijen met mijn ontwerp te koop aanbieden.


Maak aub geen afdrukken of mechanische reproducties van de schilderijen van mijn persoonlijke ontwerp want dit struint tegen alle copyrightrechten in.


WAT MAG WEL :-)?

U mag uw kunstwerk uiteraard thuis ophangen of weggeven. Vermeldt ook steeds dat u het ontwerp van ChriBu heeft. Wordt er aan u gevraagd om een workshop te geven met ontwerpen van ChriBu? Neem dan contact met mij op en we komen vast tot een oplossing.

Get in Touch


 ChriBuKunst@gmail.com

+31  6  52415520

BTW nr. NL237796776B04

ChriBu Art

Cryb-Academy

 

© Copyright. All Rights Reserved.

Op alle mondelinge en schriftelijke overeenkomsten met ChriBu Art, Cryb-academy en haar vertegenwoordigers zijn de algemene voorwaarden van ChriBu Art van kracht.